A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat Elfogadom
Menü

Würzburg inverteres áramfejlesztő generátor W-1800

Ár:
47.040 Ft
44.500 Ft
Cikkszám: SZER-INV-GEN-W-1800
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-07-02

Leírás és Paraméterek

A Würzburg W-1800 inverteres áramfejlesztő egy modern, csendes és helytakarékos áramforrás, amelyhez nyugodtan hozzácsatlakoztathatja nemcsak az általános készülékeket, hanem a legérzékenyebb elektromos berendezéseket is. Az inverter a legmodernebb technológiára alapoz.
A motor összeköttetésben van a váltóáramú generátorral. Ez azonban nem úgy működik, mint a hagyományos generátoroknál, nem közvetlenül látja el árammal a berendezést, hanem először átalakul egyenárammá, és utána a legmodernebb elektronikának, mikroprocesszoroknak és high-tech mágneseknek köszönhetően újra átalakul váltakozó árammá. A vezérelt áram átalakításnak köszönhetően, az ilyen áram görbéje rendkívül egyenletes és szabályos, így nem befolyásolja a motor fordulatszámának ingadozása sem, mint más generátoroknál. Ilyen áramfejlesztőre biztonságosan csatlakoztathatja nemcsak a hagyományos berendezéseket, a fényforrásokat, a hűtőberendezéseket, hanem az összes, mikroprocesszort tartalmazó eszközt is, amelyek érzékenyek az áram minőségére, úgymint, telefonokat, számítógépeket, nyomtatókat, játék joystickokat, modern konyhai eszközöket stb.

További előnye, hogy Eco-Throttle üzemanyag csökkentő funkcióval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a motor az alacsony terhelésnél saját maga szabályozza a fordulatszámát. Ennek köszönhetően a hagyományos generátorokhoz képest nagy mennyiségű üzemanyag takarítható meg.

Műszaki leírás:

  • max teljesítmény: 2000VA
  • állandó teljesítmény: 1500VA
  • motor típusa: 2-ütemű (25:1 keverékkel működik)
  • üzemanyag tartály kapacitása: 3,4 liter
  • méret: 485x325x425mm
  • súlya: 18kg
  • maximum folyamatos működési idő: 15 óra
  • zajszint: 94db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!