A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat Elfogadom
Menü

Vásárlói tájékoztató

Fontos!

Üzletünk nincs, csak személyes átvételi ponttal rendelkezünk, ahol a weboldalon leadott megrendelések átvételére van lehetőség. Kérjük, megrendelés leadása nélkül ne jöjjön be személyesen. Személyes átvételi pontunk 1076 Budapest Szinva u. 5. szám alatt található. 
Készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség.

Nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig: 8.00-16.00, péntektől vasárnapig: Zárva.

 

A szállítást futárszolgálattal végezzük. A szállítási költség tartalmazza a csomagolási díjat is.

Elérhetőségeink: ‎061-614-0635  hétfőtől csütörtökig 8.00-16.00.  Amennyiben telefonon nem vagyunk elérhetőek, kérjük, küldjön e-mailt a megrendeles@netenpiac.hu címre, és kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított tizennégy naptári napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a BN Signal Magyarország Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége is a vevőt terheli.

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendeletet.

(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

 

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül teheti meg.

 

Az elállási nyilatkozatminta az alábbi linken letölthető: LETÖLTÉS

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról az alábbi dokumentumban tájékozódhat: LETÖLTÉS

 

Fontos: Amennyiben a termék használt állapotban érkezik hozzánk vissza, értékcsökkenést számolunk fel, és nem áll módunkban a teljes vételárat visszatéríteni! Ha a termék csomagolása sértetlen (vagy csak a kipróbálásig volt kibontva), és a terméken nincsenek használatból eredő károk, a termék teljes árát visszatérítjük Önnek.

 

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelembe a 14 naptári nap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.