A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat Elfogadom
Menü

Vásárlói tájékoztató

Csak webáruházként üzemelünk, személyes átvételre nincs lehetőség. Garanciális ügyintézésre biztosítunk személyes ügyintézést.

A szállítást futárszolgálattal végezzük. A szállítási költség tartalmazza a csomagolási díjat is.

Elérhetőségeink: 061-445-2222  hétfőtől csütörtökig 8.00-16.00.  Amennyiben telefonon nem vagyunk elérhetőek, kérjük, küldjön e-mailt a megrendeles@netenpiac.hu címre, és kollégánk a lehető leghamarabb felveszi Önnel a kapcsolatot.

 

Számla kiállítása

A vásárlásról készült számlát a rendeléskor megadott e-mail címre küldjük Önnek a csomag feladásakor elektronikusan. Kérjük, ügyeljen az e-mail cím helyes megadására.

 

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított tizennégy naptári napon belül a vevőnek joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a BN Signal Magyarország Kft. köteles a termékért kifizetett vételárat visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. 

Jelen dokumentumban nem szabályzott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1400045.kor

 

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban, levélben vagy e-mailben teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogát a termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül teheti meg.

 

Az elállási nyilatkozatminta az alábbi linken letölthető: LETÖLTÉS

A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról az alábbi dokumentumban tájékozódhat: LETÖLTÉS

 

Fontos: Amennyiben a termék használt állapotban érkezik hozzánk vissza, értékcsökkenést számolunk fel, és nem áll módunkban a teljes vételárat visszatéríteni! Ha a termék csomagolása sértetlen (vagy csak a kipróbálásig volt kibontva), és a terméken nincsenek használatból eredő károk, a termék teljes árát visszatérítjük Önnek.

 

Postai levél útján történő elállásnál a levél postára adásának dátumát vesszük figyelembe a 14 naptári nap beszámításakor. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelműen bizonyítható legyen a feladás dátuma.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerűen használt termékre a garancia nem vonatkozik. Illetve a nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.