A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat
Hatalmas <strong>választék</strong> Hatalmas választék
Gyors <strong>kiszállítás</strong> Gyors kiszállítás
Saját <strong>szerviz</strong> Saját szerviz
Segítőkész <strong>ügyfélszolgálat</strong> Segítőkész ügyfélszolgálat

Fűkasza

Fűkasza modellek és kiegészítők széles kínálatával várjuk Önt webáruházunkban.
Ismerje meg a kiemelkedő minőségű termékek hatalmas választékát és rendeljen még ma!

Rendezés:

Miért érdemes a Netenpiac webáruházban vásárolni?

Óriási fűkasza választék 

Jelenleg több száz termék közül tud válogatni webshopunkon, és ez a kínálat folyamatosan növekszik. Ahány otthon, annyi szükséglet. Nagyon jól tudjuk, hogy minden házba más és más típusú, teljesítményű vagy méretű termékre van szükség. Éppen ezért, ennek megfelelően úgy alakítottuk ki a kínálatunkat, hogy mindenki megtalálhassa a számára legmegfelelőbb eszközt. A késes fűkasza, kézi fűkasza és lengőkasza mellett, ezért olyan termékeket is meg tud vásárolni, mint a láncfűrész, kerti szerszámok, szivattyú, permetező és még sorolhatnánk.

Villám gyors kiszállítás 

Pontosan tudjuk, hogy milyen bosszantó tud lenni, ha a megrendelt termékre heteket kell várni. Kiváltképpen akkor, ha ház körüli munkálatok emiatt csúsznak. Ezért a Netenpiac minden megrendelés esetén szigorúan betartja a rövid szállítási határidőt. A legtöbb termékünk, közvetlenül raktárunkról elérhető. Ilyen esetben 3-4 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek a megadott címre. 
Amennyiben a kiválasztott termék nincs éppen készleten, akkor csak a gyártói visszajelzés után tudunk Önnek pontos szállítási időtartamot mondani. 

Saját szerviz 

Szinte egyedülálló módon, nemcsak forgalmazzuk a termékeket, de saját szervizünknek köszönhetően, a lehető leggyorsabban kezeljük is az esetleges meghibásodásokat. Egy-egy probléma esetén sok időt veszíthetünk, ha elromlik a készülék, és várni kell a szervizelésre. Ilyenkor vagy megkeressük a gyártó szakszervizét, vagy saját szerelőhöz fordulunk, ami rengeteg időt vehet igénybe. 
Amennyiben a nálunk vásárolt készülék meghibásodna, szakértő szervizes kollégáink a lehető leghamarabb megjavítják. 

Segítőkész ügyfélszolgálat

Amennyiben kérdés merül fel Önben a vásárlás során, vagy elakad a rendelés közben, esetleg a fizetéssel vagy a szállítással kapcsolatban érdeklődne, hozzánk bizalommal fordulhat! Segítőkész kollégáink minden kérdésben készséggel és magas szaktudással állnak rendelkezésre, hogy Ön a legjobb döntést tudja meghozni a vásárlás alatt. Mindent megteszünk azért, hogy azt kapja, amit megálmodott. 

Kedvező fűkasza árak

Mint minden termékünk esetén, így a fűkaszák és szegélynyíró választék során is törekszünk arra, hogy a kiemelkedő minőséget, kedvező áron tudjuk kínálni vásárlóink számára. 

Benzinmotoros vagy akkumulátoros fűkasza?

Mindkettő típusnak megvannak az előnyei, így a kiválasztás során érdemes azokat figyelembe venni, annak érdekében, hogy megtalálja a legmegfelelőbb terméket. 

A benzinmotoros fűkaszák előnyei 

  • Nagyobb teljesítmény: A benzinmotoros fűkaszák erőteljesebbek, mint az akkumulátorosak, ezért jobban alkalmasak nagyobb területek fűnyírására.
  • Hosszabb működési idő: Mivel nincs akkumulátoruk, így nincs szükségük állandó áramforrásra, ezért hosszabb ideig tudnak működni, akár egyetlen tank benzinből.
  • Nem kell tölteni: Ezeket a típusú fűkaszákat akár azonnal, várakozási idő nélkül használhatjuk, mivel nem szükséges megvárnunk a feltöltési időszakot sem. 

Az akkumulátoros fűkaszák előnyei 

  • Csendesebb működés: Az akkumulátoros fűkaszák általában csendesebbek, mint a benzinmotorosak, így nem zavarják a környezetüket, és a használó számára is kellemesebb lehet a munkavégzés.
  • Könnyebb: Az akkumulátoros fűkaszák általában könnyebbek és könnyebb manőverezni velük, így kevésbé fárasztó vele a fűnyírás.
  • Környezetbarát: Az akkumulátoros fűkaszák nem bocsátanak ki káros anyagokat, így használatuk környezetbarát.

Összességében, ha nagyobb területen szeretne dolgozni és a nagyobb teljesítményre van szüksége, akkor a benzinmotoros fűkasza a megfelelő választás. Ha viszont kisebb terület szeretne lefedni, és fontos a csendes működés, és a könnyebb súly, akkor az akkumulátoros fűkaszát javasoljuk.

További kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot