A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat Elfogadom
Menü

Szállítás és garancia

Fontos információ!

Üzletünk nincs, csak személyes átvételi ponttal rendelkezünk, ahol a weboldalon leadott megrendelések átvételére van lehetőség. Kérjük, megrendelés leadása nélkül ne jöjjön be személyesen. Személyes átvételi pontunk 1076 Budapest Szinva u. 5. szám alatt található.
Készpénzes és bankkártyás fizetési lehetőség.
Nyitva tartás: hétfőtől csütörtökig: 8.00-16.00, péntektől vasárnapig: Zárva.

 

Szállítás:

A szállítást futárszolgálattal végezzük. A szállítási költség tartalmazza a csomagolási díjat is. A szállítási idő 1-5 munkanap az egész ország területére.

Szállítási költségek:

0-2kg: 1290Ft
2-4kg: 1450Ft
4-10kg: 1640Ft
10kg fölött: 1820Ft


Számlaszámunk: 12010855-01601715-00100006 Raiffeisen Bank
Kedvezményezett neve: BN Signal Magyarország Kft.
A megjegyzés rovatban a megrendelésszámot kérjük feltüntetni!

Garancia:

A garancia összes termékünk esetében 1 év. A garancia minden esetben a számlával vagy másolatával érvényesíthető.

Sajnos nem áll módunkban, és egyes termékek esetében nem is lehetséges minden egyes terméket lepróbálni. Amennyiben a termék gyári hibás, vagy nem felel meg Önnek, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon, akár személyesen is, egyeztetést követően. A hibás termékért futárt küldünk, akinek szállítható, becsomagolt állapotban kérjük átadni a terméket (a nem megfelelő csomagolásból eredendő károkért a vásárlót terheli a felelősség). A termék megérkezését követően kollégáink ellenőrzik a hiba lehetséges okát,  és amennyiben nem szándékosság vagy hibás használatból adódott a termék hibája, a lehető leghamarabb küldjük a csereterméket.  A cseretermék szállítása is minket terhel.