A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat Elfogadom
Menü

Szállítás és garancia

Csak webáruházként üzemelünk, személyes átvételre nincs lehetőség. Garanciális ügyintézésre biztosítunk személyes ügyintézést.

 

Szállítás:

A szállítást futárszolgálattal végezzük. A szállítási költség tartalmazza a csomagolási díjat is. A szállítási idő 1-5 munkanap az egész ország területére.

Szállítási költségek:

0-2kg: 1290Ft
2-4kg: 1450Ft
4-10kg: 1640Ft
10kg fölött: 1820Ft


Számlaszámunk: 12010855-01601715-00100006 Raiffeisen Bank
Kedvezményezett neve: BN Signal Magyarország Kft.
A megjegyzés rovatban a megrendelésszámot kérjük feltüntetni!

Garancia:

A garancia összes termékünk esetében 1 év. A garancia minden esetben a számlával vagy másolatával érvényesíthető.

Sajnos nem áll módunkban, és egyes termékek esetében nem is lehetséges minden egyes terméket lepróbálni. Amennyiben a termék gyári hibás, vagy nem felel meg Önnek, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot emailben vagy telefonon, akár személyesen is, egyeztetést követően. A hibás termékért futárt küldünk, akinek szállítható, becsomagolt állapotban kérjük átadni a terméket (a nem megfelelő csomagolásból eredendő károkért a vásárlót terheli a felelősség). A termék megérkezését követően kollégáink ellenőrzik a hiba lehetséges okát,  és amennyiben nem szándékosság vagy hibás használatból adódott a termék hibája, a lehető leghamarabb küldjük a csereterméket.  A cseretermék szállítása is minket terhel.

Számla kiállítás:

A vásárlásról készült számlát a rendeléskor megadott e-mail címre küldjük Önnek a csomag feladásakor elektronikusan. Kérjük, ügyeljen az e-mail cím helyes megadására.