A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat Elfogadom
Menü

Precíziós láncfűrész élező rendszer extra gyors

Ár:
3.600 Ft
Cikkszám: SZER-LANCF-ELEZ-XTR
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2020-10-07

Leírás és Paraméterek

Sok barkácsoló és láncfűrészét munkaeszközként használó embernek okoz naponta problémát az életlen láncfűrész lánc. Sokszor elhangzik az a mondat vagy gondolat, hogy még felvágom ezt a pár fát vagy levágom a szarufa végeket,bár nyomni kell, mert életlen a láncfűrész láncom. Ekkor azonban nem csak a munka eredménye lesz csúnya (égett egyenetlen felületek) hanem a vezetőlemez és a lánc is kárát látja. Ennek megoldására született ez a hihetetlenül gyors és hatékony láncélező készülék.

Könnyen használható, precíz élező rendszer, mely lehetővé teszi a felhasználónak a lánc élezését másodpercek alatt.
Ezzel a forradalmi eszközzel az élezés robbanómotoros fűrészeknél max. 5 azaz öt másodperc, elektromos láncfűrészeknél max. 10 másodperc. Ezt követően nem kell attól tartani, hogy a vágás nehéz lesz, és a gép nem úgy működik, mint ahogy azt elvárnánk tőle.

A vezetőszem, a mélység határolós összekötő szem és a vágó szemen lévő mélység határoló egyedi kialakítása biztosítja a pontos vágóélet.
Amikor a lánc áthalad a vezetőre szerelt élezőn, az egyedülálló, felső oldalon élezendő vágóélek hozzáérnek a fenőkőhöz.
A gyémánt bevonatú simító szem kiegyengeti az élezőkő felületét, hogy az egyenletesen érintkezzen a vágóéllel.

FONTOS! A felhelyezés csak leállított motornál szabad!

Videó egy hasonló termékről:

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!