A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat
Hatalmas <strong>választék</strong> Hatalmas választék
Gyors <strong>kiszállítás</strong> Gyors kiszállítás
Saját <strong>szerviz</strong> Saját szerviz
Segítőkész <strong>ügyfélszolgálat</strong> Segítőkész ügyfélszolgálat
7.550 Ft
5.490 Ft
Menny.:db

Kültéri kerti kapcsolóórás elosztó leszúrható IP44

7.550 Ft
5.490 Ft
Menny.:db
Cikkszám: MSZ-ELOSZT-KAPCS-ORA
Elérhetőség: Elérhető

Leírás és Paraméterek

Kerti, mechanikus kapcsolóórás elosztó, leszúrható (IP44)
Kerti, leszúrható, mechanikus kapcsolóórával ellátott kettes, IP44-es vízvédelmű, földelt elosztó. Időzített locsoláshoz és díszvilágításhoz kiváló megoldás.
Az elosztó funkciói:
  • Állandó üzem: az időkapcsolón lévő zöld kapcsolót állítsa "I" állásba, ekkor az elosztó hagyományos elosztóként működik, a rá kötött eszközök állandóan üzemelnek. A kapcsolás visszajelző ON állást mutat.
  • Időszakos üzem: az időkapcsolón a zöld kapcsolót állítsa időkapcsolt állásba (zöld óra ikon), ekkor az elosztó csak a kívánt időszakokban fog működni. A kapcsolás visszajelző kikapcsolt időszakban OFF állást, bekapcsolt időszakban ON állást mutat.
Az időkapcsoló használata:
  • Az időkapcsoló csak akkor üzemel, ha az elosztó a hálózatra van csatlakoztatva. Az időkapcsoló működését a számlap bal oldalán lévő, forgó zöld jelzés mutatja. Áramkimaradás után az időkapcsolót újra be kell állítani.
  • A hálózatra csatlakoztatás után állítsuk be a pontos időt. Ezt az óra számlap elfordításával érjük el. A számlapot csak az óramutató járásával megegyező irányba lehet fordítani. A beállított időt a számlapon egy zöld háromszög mutatja.
  • A kapcsolt időszakokat az óralap külső peremén elhelyezkedő kapcsolókkal (24x4 db) tudjuk beállítani. Minden kapcsoló egy 15 perces intervallumnak felel meg, tehát ekkora egységekben tudjuk állítani a kívánt időtartamot. A kívánt időszak beállításához a kapcsolókat a kör külső pereme felé kell billenteni. A kapcsolók meglehetősen aprók, ezért a billentést érdemes egy csavarhúzóval megoldani.
  • A beállított időszakokban az elosztóra csatlakoztatott eszközök működésbe lépnek.
Specifikációk
Feszültség
230 Volt (50/60Hz)
Áramerősség
16 Amper
Maximális terhelhetőség        
3680 Watt
- Elosztó típusa
Kültéri elosztó
Beépített kapcsoló
Kapcsolóóra
Aljzatok száma
2 darab
Vezeték hossza (m)
1.5 méter
Vezeték méret
3x1.5 mm2
IP védelmi szint
IP44
USB
Nincs
Szín
Fekete
Gyártó
Mentavill
ANRO azonosító
6437
   
Súly
920 g

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek