A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat
Hatalmas <strong>választék</strong> Hatalmas választék
Gyors <strong>kiszállítás</strong> Gyors kiszállítás
Saját <strong>szerviz</strong> Saját szerviz
Segítőkész <strong>ügyfélszolgálat</strong> Segítőkész ügyfélszolgálat

Jótállás és elállás

Csak webáruházként üzemelünk, személyes átvételre nincs lehetőség. Garanciális ügyintézésre biztosítunk személyes ügyintézést.

A szállítást futárszolgálattal végezzük. A szállítási költség tartalmazza a csomagolási díjat is.

 

Számla kiállítása

A vásárlásról készült számlát a rendeléskor megadott e-mail címre küldjük Önnek a csomag feladásakor elektronikusan. Kérjük, ügyeljen az e-mail cím helyes megadására.

 

Garancia (jótállás):

Meghibásodás esetén az ugyfelszolgalat@netenpiac.hu e-mail címen tájékoztatják a teendőkről. A jótállás nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

A BN SIGNAL MAGYARORSZÁG KFT minden termékére minimum 1 év jótállást vállal. A kötelező jótállás alá eső termékek esetében jótállás időtartama az alábbiak szerint alakul:

  • a) 10 000 forintot elérő, de 100 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén egy év,
  • b) 100 000 forintot meghaladó, de 250 000 forintot meg nem haladó eladási ár esetén két év,
  • c) 250 000 forint eladási ár felett három év 

A jótállás minden esetben a számlával vagy másolatával, a kötelező jótállás alá eső termékek esetében jótállási jeggyel is érvényesíthető.
A jótálláson alapuló javítási határidőről Társaságunk a regisztrációkor megadott email címen is jogosult a fogyasztót tájékoztatni.

A jótállásról bővebben az Általános szerződési feltételek 'A kellékszavatosságról, a termékszavatosságról és a jótállásról szóló mintatájékoztató' nevű, 3. számú mellékletéből tájékozódhat, vagy ide kattintva letöltheti.

 

Elállás joga

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének napjától 14 napon belül indokolás nélkül elállhat.

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet 

https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=a1400045.kor 

 

Fogyasztó elállási/felmondási jogát gyakorolhatja a nyilatkozat-minta útján vagy az erre vonatkozó egyértelmű nyilatkozatával.

Ebből a célból Fogyasztó felhasználhatja az ÁSZF 1. számú mellékletet képező elállási nyilatkozat mintát is. LETÖLTÉS 

Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha Fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail keresztül történő értesítés esetén az e-mail küldésének idejét veszi figyelembe a Társaságunk a határidő számítás szempontjából. 

Fogyasztó az elállási jogát a szerződés megkötésének napja és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatja. 

Fogyasztó az elállás közlésétől számított 14 napon belül köteles visszaküldeni a terméket.

A BN Signal Magyarország Kft-nek pedig az elállásról való tudomásszerzéstől számított 14 napon belül kell visszatérítenie a termék árát és a kiszállítás költségét is. 

Elállás esetén a termék visszaküldésének a költsége a Fogyasztót terheli. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli! 

Társaságunk követelheti a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkentés, illetve ésszerű költségeinek megtérítését. 

A BN Signal Magyarország kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. 

Az ÁSZF 2. számú melléklete tartalmazza azokat az eseteket, amikor a fogyasztó nem érvényesítheti Kormányrendelet 20. §-a szerinti az elállási vagy felmondási jogát. LETÖLTÉS