A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat
Hatalmas <strong>választék</strong> Hatalmas választék
Gyors <strong>kiszállítás</strong> Gyors kiszállítás
Saját <strong>szerviz</strong> Saját szerviz
Segítőkész <strong>ügyfélszolgálat</strong> Segítőkész ügyfélszolgálat
Hyundai Teleszkópos Üllővágós ágvágó 67-104cm 58044
17.000 Ft

Hyundai Teleszkópos Üllővágós ágvágó 67-104cm 58044

17.000 Ft
Cikkszám: SZER-AGVAG-HYD-58044

Leírás és Paraméterek

Hyundai Teleszkópos Üllővágós ágvágó 67-104cm 58044

Fák, sövények erőteljes metszése vagy rendszeres karbantartása? A legszebb kert a megfelelő eszközökkel kezdődik. Ezzel a Hyundai teleszkópos üllős metszőollóval erőfeszítés nélkül metszhet és vághat. A hosszú teleszkópos karok nagyobb erőt engednek át az ollók speciálisan kialakított pengéire, és az akár 35 mm átmérőjű ágak levágása gyerekjáték. A nyél 67 cm hosszú, kihúzva 104 cm-re bővíthető.
A favágó nyele alumíniumból készült, végén gumírozott műanyag fogantyúk találhatóak. A tapadásmentes bevonattal ellátott vágópenge, amely a sima fémmel érintkezik, jobb erőátvitelt biztosít, ezért kevesebb erőt kell alkalmazni, ami miatt ezek a nyírók üllőszerűek. Mivel az üllővágók elsősorban a lehető legnagyobb erőátvitelt célozzák, károsítják a növényi szöveteket, és csak a holt fa vágására alkalmasak. Ideálisak vastag ágak és fák metszéséhez. Ezenkívül hosszúsága ideálissá teszi a magas ágakhoz, és praktikus a talaj közeli növények számára, mivel ehhez nem kell lehajolni.

Tulajdonságok:

  • Vágó él típusa: Üllővágó
  • Vágási kapacitás (mm): 35
  • Nyél hossza (mm): 670-1040
  • Nyél anyaga: Alumínium
  • Vágható ág típusok: Holt, száraz ágak
  • Súly (Kg): 1.6

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.