A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat
Hatalmas <strong>választék</strong> Hatalmas választék
Gyors <strong>kiszállítás</strong> Gyors kiszállítás
Saját <strong>szerviz</strong> Saját szerviz
Segítőkész <strong>ügyfélszolgálat</strong> Segítőkész ügyfélszolgálat
13.980 Ft

Fascial Gun akkumulátoros masszázs pisztoly ezüst GB-820

13.980 Ft
Cikkszám: MSZ-MASSZAZS-GB-820

Leírás és Paraméterek

A masszázspisztoly vibrációs technikával segít ellazítani a fáradt, fájó izmokat, serkentheti a vérkeringést és segítheti az izmok regenerálódását. Kiváló a sportolás előtti bemelegítő, illetve a sportolás utáni lazító gyakorlatok kiegészítésére.Segíthet a különböző izom és ízületi fájdalmakon is. Kialakításánál fontos szempont volt a könnyű szerkezet, így saját magunk is használhatjuk testünk különböző izomcsoportjain. A csomag 4 különböző, cserélhető fejet tartalmaz, melyek a test más és más területeinek masszírozására alkalmasak. Tartalmaz egy lapos, általános fejet, mely a test minden területén alkalmazható, illetve egy gömb alakú fejet is, ami a nagyobb izomcsoportokra ideális. A harmadik egy speciális U alakú fej, mely a gerinc melletti izmokhoz kiváló. A 4. fejet kifejezetten ízületek kezeléséhez ajánljuk.

Eredete

 • Az első masszázspisztolyt 2008-ban mutatta be egy csontkovács, Jason Werseland Los Angelesben. A feltaláló saját magán tesztelte a terméket, mivel néhány évvel korábban egy komoly motorbalesete volt, ami miatt folyamatos hátfájás kínozta. Állítása szerint a masszázspisztoly nagy mértékben csökkentette fájdalmait és ellazította izmait. Az azóta eltelt 12 évben a termék az egész világon elterjedt és mára számtalan márka típust árulnak belőle.

Mi is pontosan a masszázspisztoly?

 • Egy masszázzsal foglalkozó honlap cikke úgy hivatkozik az eszközre, mint a “rekreációs sport legfelkapottabb eszköze”. Valószínűleg nem téved a magazin, hiszen az elmúlt években rengeteg profi atléta és sportoló tesztelte a terméket és nyilatkozott róla elismerően. A név elsőre ijesztően hangozhat, de gyakorlatilag egy, a bemelegítési folyamatot hatékonyabbá és gyorsabbá tevő, biztonságos eszközt takar. A masszázspisztoly vibrációt és pulzálást alkalmazva, mély, koncentrál nyomással hat az izmainkra, amivel gyorsítja a vérkeringést és ezáltal a regenerálódást is.

Hogy működik?

 • A masszázspisztolyok lítium akkumulátorral működnek. Az elnevezés az alakjukból származik, hiszen alapvetően pisztolyra emlékeztetnek. A pisztolycső végén egy fej található, ami legtöbbször labda alakú. Ez a fej lüktet és rezeg, gyakorlatilag ez adja a masszázs hatását az eszköznek. A legtöbb masszázspisztoly különböző méretű és formájú fejekkel rendelkezik, amelyek más-más testrészek és problémák esetén használhatók jól.

Akkumulátoros főbb jellemzői:

 • amplitúdó: kb. 1 cm
 • frekvencia: 50 Hz
 • névleges feszültség: DC12V
 • teljesítmény: 24W
 • tápfeszültség: 8,4V
 • sebességi fokozatok száma: 6
 • programok száma: 1
 • tötőkábel hossza: 188 cm
 • töltési idő: kb. 3 óra
 • vibrációs szám: 3200~3400 r/min

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek