A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat
Hatalmas <strong>választék</strong> Hatalmas választék
Gyors <strong>kiszállítás</strong> Gyors kiszállítás
Saját <strong>szerviz</strong> Saját szerviz
Segítőkész <strong>ügyfélszolgálat</strong> Segítőkész ügyfélszolgálat
21.920 Ft

Elektromos egér és patkány riasztó ultrahangos 230V IN 25112

21.920 Ft
Cikkszám: MSZ-SMG-IN25112

Leírás és Paraméterek

Egy praktikus egér- és rágcsálóriasztó berendezést keres, azonban fontos szempont az Ön számára, hogy még közvetett módon se kelljen találkoznia az egerekkel! Ez esetben az IN 25112-es típus tökéletesen eleget fog tenni az elvárásainak. Működésének alapelve az elektromágneses és ultrahangos jelkibocsátás, amelyeknek hatótávolsága 80 m² ultrahang és 200 m² elektromágneses impulzus esetén. Az egér- és rágcsálóriasztó esetében fontos megjegyezni, hogy teljesen ártalmatlan a gyerekekre, madarakra, halakra és macskákra egyaránt! Ha a közeljövőben Ön is szívesen kerülné az egerek és egyéb rágcsálók társaságát, akkor ne habozzon és rendelje meg mielőbb webáruházunkból!

A termék elhelyezése:

Csatlakoztassa alacsonyan elhelyezett fali dugaszolóaljzatba olyan területen, ahol egerek és patkányok előfordulhatnak. Figyelem: az ultrahangjelek szilárd anyagon, például falakon, mennyezeten, padlón, bútorokon nem hatolnak át. A jeleket a puha textil, például a függöny is tompítja. Éppen ezért győződjön meg róla, hogy a készüléket olyan nyílt térben helyezi el, ahol a hanghullámok szabadon terjedhetnek.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek