A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat
Hatalmas <strong>választék</strong> Hatalmas választék
Gyors <strong>kiszállítás</strong> Gyors kiszállítás
Saját <strong>szerviz</strong> Saját szerviz
Segítőkész <strong>ügyfélszolgálat</strong> Segítőkész ügyfélszolgálat
6.350 Ft
4.200 Ft
Menny.:db

Booms Bass Bluetooth Hangszóró Telefontartóval TF USB AUX FM L25

6.350 Ft
4.200 Ft
Menny.:db
Cikkszám: MSZ-BT-HANGSZ-L25
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron

Leírás és Paraméterek

Bluetooth, vezeték nélküli, hordozható hangszóró. Praktikus, helytakarékos eszköz mindennapi zenehallgatáshoz, melyet bárhová magunkkal vihetünk, ráadásul a kihangosított telefonunkat is kényelmesen elhelyezhetjük rajta.
Méretéhez képest kiemelkedő hangzás.

  • Magas fokú kompatibilitás: iPhone-nal, iPaddel, laptoppal, mobiltelefonnal egyaránt használható vezetékes és vezeték nélküli kapcsolattal is
  • Támogatja az összes Bluetooth eszközt
  • TF kártya és pendrive zenefájljainak lejátszására alkalmas
  • A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően telefonunkat is kihangosíthatjuk, legyen szó dalról, vagy épp hívásról
  • Beépített FM rádió
  • Funkciós gombok: zeneszám léptetés, hívásfogadás, módváltás, hangerő szabályozás 
  • Hangszóró kimenet: 2*5W
  • Újratölthető akkumulátor (Li-ion): 1200mAh
  • Méretei: 430*60*95mm
  • Működési távolság (Bluetooth): 10m

A csomag tartalma: 1db Bluetooth hangszóró, 1db USB töltőkábel

Használat:

Csatlakoztatás Bluetooth eszközhöz: Kapcsolja be a hangszórót. Kapcsolja be mobiltelefonján a Bluetooth funkciót, és keresse meg az elérhető eszközök közül a hangszórót, majd csatlakozzon rá. Sikeres párosítás esetén a kihangosító készülék rövid csengés hangjelzést ad ki. Innentől a zenelejátszás és a hívásfogadás is ezen keresztül hallatszik. A zeneszámok a mobileszközén vagy a lejátszó paneljén található gombok segítségével léptethetők, indíthatók vagy állíthatók meg. A hangerő szabályozáshoz a zeneszámléptetés gombjait hosszan nyomjuk egyik vagy másik irányba.

AUX-IN: Egy audiokábelt (nem tartozék) csatlakoztassunk az AUX bemenethez és nyomjuk meg az 'M' gombot, hogy módot váltson a készülék. A hangerő szabályozáshoz a zeneszámléptetés gombjait hosszan nyomjuk egyik vagy másik irányba. A zeneszámléptetés ebben a módban csak a mobileszközön végrehajtható, a lejátszó paneljén nem.

USB/TF kártya: csatlakoztassuk az eszközöket a megfelelő USB vagy TF csatlakozón keresztül, és a lejátszó automatikusan olvassa a zenei formátumokat. Az egyes műveletekhez (zeneszámléptetés, hangerő stb.) használjuk a lejátszó paneljét.

FM rádió: Az 'M' gomb megnyomásával váltsunk FM módra. Nyomjuk meg a play gombot, hogy a lejátszó automatikusan elindítsa a frekvenciakeresést, és a talált állomásokat elmentse a memóriába. Ez a folyamat eltarthat pár percig, ne szakítsuk meg. Amint a végéhez ért a folyamat, a navigációs panelen a jobbra vagy balra nyilakkal tudjuk váltogatni az egyes állomásokat. Megjegyzés: egy audiokábel AUX portba való csatlakoztatásával tisztább hangminőséget kaphatunk, mivel az antennaként funkcionál.

Töltés: A kapott kábel egyik végét csatlakoztassuk a készülék DC5V csatlakozójába, a másikat pedig az áramforráshoz. A piros LED fény jelzi a töltést, amint teljesen feltöltött a készülék, a fény kikapcsol.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek