A netenpiac.hu cookie-kat használ statisztikai célból és a felhasználói élmény javítása érdekében. A netenpiac.hu oldal használatával elfogadja a cookie-kat és az adatkezelési tájékoztatónkat
Hatalmas <strong>választék</strong> Hatalmas választék
Gyors <strong>kiszállítás</strong> Gyors kiszállítás
Saját <strong>szerviz</strong> Saját szerviz
Segítőkész <strong>ügyfélszolgálat</strong> Segítőkész ügyfélszolgálat
1.700 Ft
Menny.:db

Autó BA15S Led Projektoros Lámpa Hideg Fehér 3 LED 1004

1.700 Ft
Menny.:db
Cikkszám: AU-LED-LAMP-1004-15265
Elérhetőség: Elérhető

Leírás és Paraméterek

  • Ezen a BA15S izzón a led chippekre egy üveg lencse lett telepítve, így kiválóan szórja a fényt. A lencse kialakításának köszönhetően a ledek fényereje nagyobbnak hat, mivel jobban teríti a fényét. Az izzó 3 db LED chippel van felszerelve.
  • A burkolata fém, így kiváló hőleadású. Alkalmas tolatólámpa, helyzetjelző és irányjelző izzónak is
  • Az új autók már gyakran led világítással kerülnek gyártásra, azonban ha te is modernizálnád az autód fényeit, fillérekből megteheted ezzel az izzóval.
  • Hideg fehér fényt bocsájt ki, erős fénye van

Izzó adatai:

  • Rendszer: 12V 
  • Fogyasztás: 10 Watt
  • Fényerő: 320 Lumen

Miért érdemes led izzóra cserélni a hagyományos égőket?

Energiatakarékosak
Mivel a hagyományos izzókkal ellentétben nem egy fémszál izzásával érik el a fény kibocsátást. Ennek köszönhetően a fény is jobban hasznosul, és hőtermelése sincs

Hosszú élettartam
A hagyományos izzók átlagosan 1000 üzemórát bírnak, míg a led izzók 30-100 ezret, és ez a különbség már nem elhanyagolható. Az izzószál hiánya miatt ráadásul az ütödés-rázkodás sem jár az izzó  meghibásodásával.

Olcsó fenntartás
A hosszú élettartamból következik, hogy szinte nem is szorulnak cserére, így érdemes a nehezen szerelhető helyekre is led izzókat tenni.

Helyigény
Az adott méretű lámpatest szinte teljes felületére lehet ledeket felszerelni, így még jobb fényhatást elérve. Ez belső világításnál lehet például nagyon hasznos.

Stabilan leadott fény
A led izzók nem vibrálnak a hagyományos izzókkal ellentétben. A szabad szemmel szinte nem is látható vibrálás pedig zavarja-fárasztja a sofőr szemét.

Gyorsan reagálnak
A led izzóknak nincs szükségük felmelegedésre, így felkapcsoláskor azonnal reagálnak.

A BA15S ledek felhasználhatóak : Féklámpa, Helyzetjelző, Index, csomagtér, rendszámtábla, ködlámpa, tolatólámpa stb világításhoz

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Hasonló termékek